Acasă Anticipate 2021 Nepotul lui Petru Jardan, pe locul 3 în lista „Democrația Acasă” după...

Nepotul lui Petru Jardan, pe locul 3 în lista „Democrația Acasă” după ce a fost exclus Dron: „Ce caută omul lui Șor acolo?”

0

Nepotul deputatului Partidului ȘOR Petru Jardan, Constantin Jardan, este pe poziția a 3-a în lista Partidului Democrația Acasă, acesta fiind inclus acolo după excluderea avocatului Ion Dron.

Discuții în acest sens au avut loc luni, în cadrul dezbaterilor electorale de la un post TV, acolo unde reprezentanta blocului lui Renato Usatîi i-a reproșat lui Vasile Costiuc, președintele Partidului „Democrația Acasă”, că „în perioada în care era blogger” nu i-a criticat pe Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor.

„Am încercat să aflu ce program electoral aveți, dar nu am găsit, aveți doar niște teze formulate. Dar am examinat lista electorală și activitatea dvs. de blogger, deloc nu l-ați criticat pe Plahotnuc și Șor. Ce caută omul lui Șor, nepotul lui Petru Jardan, în lista electorală?”, l-a întrebat Grițco pe Costiuc.

În replică, Vasile Costiuc a răspuns că acesta este alături de partid de mai mulți ani.

„Constantin este un băiat pe care îl cunosc din 2007. Un unionist care nu este omul lui Șor”, a declarat Costiuc.

Interesant este că, înițial, Constantin Jardan nici măcar nu se regăsea între primii 10 candidați în lista Partidului „Democrația Acasă”, în momentul depunerii actelor la Comisia Electorală Centrală.

El a apărut pe poziția a 3-a după ce a fost exclus avocatul Ion Dron.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.