Acasă Politic Năstase, CRITICĂ în adresa Președintei: ”E mai ușor de luptat cu păcătoșii...

Năstase, CRITICĂ în adresa Președintei: ”E mai ușor de luptat cu păcătoșii decât cu falșii îngeri”

157
0
ads

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, susține că democrația din Republica Moldova a primit o puternică lovitură marți, ziua în care la Președinție au avut loc consultări cu fracțiunile parlamentare, iar apoi Maia Sandu a anunțat desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier. Reacția fost expusă într-un live pe o rețea de socializare, unde Năstase a declarat că „ieri Republica Moldova a primit o lovitură crâncenă”.

„Crâncenă! Democrația din Republica Moldova, modul de a gestiona lucrurile în țara noastră, a fost foarte și foarte urât, crâncen ce s-a întâmplat”, a declarat Năstase, fără a spune exact la ce se referă.

În cadrul aceleiași interveții live, politicianul a mai spus că „cetățenii moldoveni au în prezent de a lupta cu un sistem ticăloșit, din care fac parte politicieni atât de diferiți”.

“Nu pierdeți speranța și să înțelegeți un lucru la care mă gândesc de câteva luni de zile: Să vă gândiți, dacă nu cumva cu păcătoșii e mai ușor de luptat, decât cu falșii îngeri. Eu mă gândesc foarte și foarte serios. De-a lungul timpului marele noastre probleme au venit de la păcătoși, dar cele mai grave – de la falșii îngeri”, a declarat Năstase.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here