Acasă Politic Voronin se întreabă dacă ar trebui să își depună candidatura la alegeri

Voronin se întreabă dacă ar trebui să își depună candidatura la alegeri

0

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, se întreabă dacă ar trebui să își depună candidatura sau nu la alegerile prezidențiale din toamnă. „Filozofii spun că nu poți intra de două ori în aceeași apă. Eu am încălcat această regulă, ar trebui să mai risc o dată?”, a declarat fostul șef de stat în cadrul emisiunii „ПО ФАКТАМ” cu Iulia Fedorova.

Întrebat dacă va candida sau nu la prezidențialele din toamnă, Vladimir Voronin a răspuns: „E o problemă, filozofii spun că de două ori în aceeași apă nu poți intra. Eu am încălcat, să mai risc o dată? Mai este jumătate de an, încă nu știu. Nu pot spune nici da, nici nu acum. Trebuie să fie o decizie colectivă, să vedem dispoziția în societate, dacă cetățenii doresc să trăiască la fel mai departe, să fie jefuiți așa, lăsați fără nimic, nu știu…”, scrie ea.md.

Mandatul actualului președinte al țării expiră la 24 decembrie 2024.

Maia Sandu și-a anunțat deja intenția de a candida pentru al doilea mandat la Președinția Republicii Moldova.

De asemenea, fondatoarea Platformei Moldova, Irina Vlah, nu a exclus posibilitatea de a participa la scrutinul prezidențial din toamnă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.