Acasă Social VIDEO // Momentul în care doi tineri fură bunuri din două BMW-uri...

VIDEO // Momentul în care doi tineri fură bunuri din două BMW-uri din Capitală

0

Doi tineri în vârstă de 24 de ani din raionul Călărași au fost reținuți după ce ar fi sustras bunuri și bani din două automobile de model BMW, parcate pe bulevardul Dacia din Capitală.

Potrivit oamenilor legii, în urma acțiunilor speciale de investigație și de urmărire penală, polițiștii de la Botanica au stabilit că suspecții ar fi pătruns în automobile pe timp de noapte, prin spargerea geamurilor.

Reținerea bărbaților a fost posibilă cu implicarea mascaților din BPDS „Fulger”. Suma pagubei a fost estimată la 105.000 de lei. O parte din bunuri au fost recuperate de către polițiști și returnate victimelor.

Drept urmare, pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani. Bănuiții sunt cercetați penal în stare de arest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.