Acasă Justiţie Mită pentru ajutor în mușamalizarea unui caz: Un bărbat, cercetat de CNA

Mită pentru ajutor în mușamalizarea unui caz: Un bărbat, cercetat de CNA

0

Un bărbat din Chișinău este cercetat de ofițerii CNA, fiind bănuit de complicitate la corupere pasivă. El ar fi cerut mită de la un alt bărbat pentru a-l ajuta să mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fără permis.

Astfel, potrivit informațiilor, bărbatul ar fi cerut 850 de euro de la denunțător pentru a-i transmite angajaților Direcției Patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică, ca aceștia să nu documenteze cazul.

Ofițerii CNA au efectuat mai multe percheziții la domiciliul bănuitului de unde au ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală. 

Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.