Acasă Justiţie Instanța a decis: Anatolie Zagorodnîi va sta încă 20 de zile în...

Instanța a decis: Anatolie Zagorodnîi va sta încă 20 de zile în izolator

0

Fostul deputat comunist și democrat, Anatolie Zagorodnîi, rămâne în continuare în Penitenciarul nr.13. Instanța de judecată a dispus prelungirea pentru încă 20 de zile a măsurii de arest.

Amintim că la începutul lunii februarie, procurorii au reținut cinci foști deputați, bănuiți de îmbogățire ilicită și corupere activă. Este vorba despre Sergiu Sîrbu, Anatolie Zagorodnîi, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov și Violeta Ivanov.

Mai exact, este vorba despre un episod din dosarul privind coruperea deputaților care se referă la plecarea din PCRM, în anul 2015, a 14 parlamentari care ulterior au aderat la Partidul Democrat din Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.