Acasă Sport Manchester United rugat să explice comportamentul jucătorilor săi

Manchester United rugat să explice comportamentul jucătorilor săi

0

Manchester United a fost chemată în faţa Comisiei de disciplină a Premier League pentru a da explicaţii referitoare la comportamentul jucătorilor săi faţă de arbitrul de la partida contra celor de la Brighton, scrie BBC.

Acuzaţia se referă la un incident din minutul 53, când jucătorii lui United l-au înconjurat pe arbitrul central vociferând după intrarea dură a lui Lewis Dunk asupra lui Anthony Elanga, transmite SafeNews.md cu referire la Agerpres.ro.

Arbitrul Peter Bankes l-a avertizat iniţial pe Dunk, dar ulterior i-a arătat cartonaşul roşu, după ce i s-a spus să consulte arbitrajul VAR.

Manchester United are termen până luni să răspundă la acuzaţie.

United s-a impus atunci cu 2-0, după golurile lui Cristiano Ronaldo şi Bruno Fernandes. Echipa este acum pe locul 4 după 25 de etape, cu 43 puncte, la 4 puncte de podium.

Brighton este pe locul 9, cu 33 puncte. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.