Acasă Sport Real Madrid a făcut deja primii pași pentru transferul lui Mbappe! Cu...

Real Madrid a făcut deja primii pași pentru transferul lui Mbappe! Cu cine s-a întâlnit Florentino Perez

0

Florentino Perez vrea să profite de situația lui Kylian Mbappe, care ar vrea să plece de la PSG. Real Madrid vrea să-l aducă pe starul francez pe ”Bernabeu”.

Președintele fostei campioane a Europei a avut mai multe întâlniri în această perioadă pentru transferul lui Mbappe, inclusiv una cu tatăl atacantului francez, anunță jurnalistul Sergio Valentin de la Libertaddigital.com.

Tot sursa citată menționează că Real Madrid ar fi păstrat fonduri pentru acest transfer. Rămâne de văzut ce pretenții financiare va avea PSG, care îl are sub contract pe Mbappe până în 2022.

Kylian Mbappe vrea să plece de la Paris Saint-Germain

Spaniolii de la Marca susțin că Mbappe a rămas marea dorință a celor de la Real Madrid și lasă de înțeles că formația pregătită de Zinedine Zidane s-ar afla în pole-position pentru a-l achiziționa pe tânărul fotbalist, care a impresionat în ultimii ani.

O altă echipă din La Liga care ar putea intra pe fir este Barcelona, în condițiile în care există șanse destul de mari ca Lionel Messi să părăsească formația catalană chiar în vara anului 2021, atunci când înțelegerea sa actuală va expira.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.