Acasă Sport FOTO // Lovitură pentru Messi, după prestația ”revoltătoare” de la Madrid: Manchester...

FOTO // Lovitură pentru Messi, după prestația ”revoltătoare” de la Madrid: Manchester City nu-l mai vrea. ”De azi, ușa e închisă!”

0

Barcelona a pierdut cu Atletico Madrid (scor 0-1), a treia înfrângere a catalanilor în cele opt jocuri din La Liga. Pe deasupra, starul Leo Messi  a avut o prestație extrem de slabă, catalogată drept ”revoltătoare” de presa din Spania.

”Nu mai este vorba doar de disconfortul său legat de situația din club, ci și de prestația sa slabă din teren. Messi n-a înscris un gol decisiv în deplasare în 2020, un fapt care nu îi stă în fire, având în vedere faima și statutul său de deținător al Balonului de Aur”, au scris cei de la AS.

Galerie Foto

Lovitură pentru Leo Messi: ”De azi, ușa la Manchester City este închisă”

Nemulțumit de ceea ce se întâmplă pe Camp Nou, Messi a lăsat impresia că este cu gândul la mutarea la Manchester City, unde urma să se reunească cu Pep Guardiola, antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe din carieră.

Deși toate lucrurile păreau să ducă la un transfer pe Etihad, ultimele vești dinspre Manchester nu sunt încurajatoare pentru Leo Messi. Potrivit jurnalistei Semra Hunter, expertă în fotbalul spaniol, City a renunțat la ideea aducerii argentinianului.

”Am aflat că Manchester City nu va mai licita pentru Leo Messi. Începând de astăzi, ușa este închisă”, a zis jurnalista, citată de Sky Sports.

De ce nu-l mai vrea Manchester City pe Messi

Semra Hunter a explicat că există două motive pentru care englezii ar fi renunțat la transfer. ”Vârsta lui Messi și finanțele. El se îndreaptă spre anii de final ai carierei și City ar aduce în echipă un Messi diferit față de cei 17 ani avuți la Barcelona.

Chiar și Messi a vorbit despre temutul cuvânt ‘retragere’, care e mai aproape decât vor unii să recunoască”, a zis ziarista britanică.

”În plus, asta merge mână în mână cu partea economică. Chiar dacă Leo Messi vine gratis, salariul său e astronomic. Câștigă circa 100 de milioane de euro pe an. Aceasta ar fi o povară financiară imensă pentru orice club, mai ales că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale”, a adăugat ea.

În sprijinul acestei idei este dat exemplul Real Madrid, un club care a preferat să nu investească deloc în transferuri în vară.

Pep Guardiola, care tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester City, a spus într-o conferință de presă, acum două zile, că speră ca Messi să își încheie cariera la Barcelona. ”Asta e ce aș vrea. Ca fan al Barcelonei, vreau să-și termine cariera acolo”, a zis tehnicianul iberic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.