Acasă Sport Presa franceză a descoperit un detaliu-cheie în contractul lui Lionel Messi cu...

Presa franceză a descoperit un detaliu-cheie în contractul lui Lionel Messi cu PSG! Argentinianul câștigă și mai mulți bani

0

Transferul lui Lionel Messi (34 de ani) la PSG este un câștig real pentru ambele părți, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Pentru echipa franceză, vânzările de tricouri au crescut cu 30-40%, iar mutarea argentinianului a provocat startul unor colaborări cu doi sponsori foarte relevanți pe piață, Christian Dior și Hugo Boss.

Lionel Messi are un bonus de loialitate inclus în contractul cu PSG

În ceea ce îl privește pe Messi, faptul că primește 30 de milioane de euro pe sezon este deja cunoscut. Totuși, cotidianul francez L’Equipe a reușit să afle de un bonus de loialitate inclus în contractul său cu vicecampioana Franței, valabil până în vara anului 2024.

Conform sursei, dacă va rămâne pe Parc des Princes și în sezonul viitor, salariul său va crește la 40 de milioane de euro, grație unui bonus de loialitate. Messi are opțiunea să prelungească pe încă un an cu PSG, urmând să primească aceeași sumă dacă hotărăște să stea la parizieni până în 2024, când va avea 37 de ani.

Astfel, Messi poate câștiga cel puțin 110 milioane de euro la gruparea franceză. În contract există și mai multe bonusuri de performanță, atât individuale cât și colective, și este foarte probabil ca argentinianul să declanșeze câteva dintre acestea.

David Beckham crede că Lionel Messi va juca pentru Inter Miami

Conducerea grupării din Miami este convinsă că superstarul argentinian va ajunge în cele din urmă în campionatul din America.

”David și cu mine am muncit din greu. Avem dorința de a transfera cei mai buni jucători aici, iar Leo Messi este un jucătorul unei generații, argumentat, cel mai bun din toate timpurile.

Sunt optimist că Messi va juca în echipamentul Inter Miami, pentru că acest lucru îi va întregi moștenirea de cel mai bun jucător al generației noastre și va îndeplini ambițiile conducerii lui Inter Miami de a crea o echipă de top la nivel mondial”, a declarat partenerul lui David Beckham, citat de The Sun.

La rândul său, sextuplu câștigător al Balonului de Aur își dorește la rândul său să joace la un moment dat în campionatul Americii.

”Întotdeauna am spus că am impresia că mi-ar plăcea să mă bucur de experiența de a trăi în Statele Unite, să joc în acea ligă. Dacă se va întâmpla sau nu, nu știu”, a declarat Messi în urmă cu un an.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.