Acasă Extern Lilia Gantea, numită secretar general de stat la Ministerul Sănătății

Lilia Gantea, numită secretar general de stat la Ministerul Sănătății

0

Ministerul Sănătății are un nou secretar general de stat. Este vorba despre Lilia Gantea, care a fost numită în această funcție miercuri, 13 octombrie. Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat, la ședința cabinetului de miniștri, că Lilia Gantea activează în cadrul Ministerului din anul 1993, trecând printr-un șir de funcții, pornind de la funcția de consultant până la șefa Direcției politici de buget și asigurări medicale, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

Noul secretar general de stat își va începe mandatul din data de 15 octombrie.

De asemenea, s-a decis numirea lui Ruslan Bolbocean în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, începând cu data de 15 octombrie.

În prezent acesta este ambasadorul Republicii Moldova în Ucraina, Armenia, Uzbekistan și Turkmenistan.

Cabinetul de miniștri a aprobat eliberarea Tatianei Ivanicichina din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor, în baza cererii de demisie.

Funcționara își va continua activitatea la Banca Națională a Moldovei.

Executivul a mai decis rechemarea Oxanei Greceanîi din funcţia de reprezentant plenipotențiar al Guvernului Republicii Moldova în Comisia Economică Eurasiatică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.