Acasă Sport Italienii sunt gata să reia fotbalul! Juventus – Milan ar putea fi...

Italienii sunt gata să reia fotbalul! Juventus – Milan ar putea fi primul meci după COVID-19

0

Italia este una dintre cele mai afectate țări din lume de COVID-19, dar în ultimultimp cazurile au început să scadă, astfel că italienii sunt gata să reia fotbalul. Gazzetta dello Sport anunță că Serie A și Cupa Italiei s-ar putea relua la sfârșitul lunii mai.

Serie A este primul campionat care este pregătit să se reia, după întâlnirea dintre Federația Italiană de Fotbal și Comisia Medicală. Din câte se pare, fotbalul, în Italia, se va relua cu semifinalele din Cupa Italiei, care ar urma să aibă loc pe 27 și 28 mai, cu partidele Juventus-Milan și Napoli-Inter.

Propunerea ar urma să fie înaintată către Guvern în cel mai scurt timp, pentru a fi aprobată. Federația a hotărât să înceapă cu cele două meciuri din Cupa Italiei, care să fie transmise în direct pe canalele Rai, cu un puternic apel național, iar celelalte echipe vor mai avea câteva zile în plus de pregătire.

Din câte se pare, echipele ar urma să înceapă antrenamnetele pe 4 mai, dar totul depinde de decizia Guvernului. În cazul în care această variantă va fi aprobată, campionatul ar urma să se încheie pe 2 august.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.