Acasă Sport Chicago Bulls au obținut a 9-a victorie consecutivă în NBA

Chicago Bulls au obținut a 9-a victorie consecutivă în NBA

0

Chicago Bulls calcă totul în picioare în liga profesionistă nord-americană de baschet. „Taurii” au obținut a 9-a victorie consecutivă în NBA.

De această dată discipolii lui Billy Donovan i-au învins pe Washington Wizards cu 130-122. Gazdele au controlat jocul, iar Zach LaVine a fost cel mai eficient în atac, cu 27 de puncte acumulate.

Chicago Bulls sunt în fotoliul de lider al Conferinței de Vest, cu 26 de victorii și 10 înfrângeri.

Între timp, Toronto Raptors și-au prelungit și ei seria de succese. Gruparea canadiană a dispus de Utah Jazz cu 122-108, iar Fred VanVleet a făcut un meci mare, cu un triple-double de toată frumusețea: 37 de puncte, 10 assist-uri și 10 recuperări.

Raptors au obținut a cincea victorie la rând.

Într-o altă partidă Los Angeles Lakers a dispus de Atlanta Hawks, scor 134-118. LeBron James a marcat 32 de puncte, iar Malik Monk 29.

Lakers sunt pe locul 6 în Conferința de Vest, care le va permite să se califice direct în optimile de finală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.