Acasă Sport Barcelona a anunțat un nou transfer! Clauză de reziliere de 400 de...

Barcelona a anunțat un nou transfer! Clauză de reziliere de 400 de milioane pentru jucătorul cu un record greu de egalat

0
FC Barcelona a anunțat transferul mijlocașul ofensiv turc Emre Demir, de la Kayserispor.

Barcelona l-a transferat pe Emre Demir

Demir, care a strâns 31 de meciuri, trei goluri și o pasă decisivă la prim-divizionara Kayserispor, a semnat un contract valabil până în iunie 2027 cu gruparea din La Liga. Barcelona a anunțat că va plăti suma de două milioane de euro pentru jucătorul turc, la care se adaugă alte bonusuri.

Emre Demir va rămâne la Kayserispor până la finalul sezonului în curs, urmând să se alăture echipei secunde a Barcelonei în vara anului următor.

Emre Demir este cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Turciei. Mijlocașul a înscris pentru Kayserispor într-un meci cu Genclerbirligi, când avea doar 15 ani, 9 luni și 25 de zile.

„Emre Demir este un jucător talentat, de picior stâng, evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate juca pe orice poziție din ofensivă. Deși este un playmaker la bază, adesea coboară și sprijină defensiva. Are o înălțime de 1.75m, iar Demir își folosește centrul de greutate pentru a-și etala tehnica în ofensivă.

După ce a crescut la Kuvayi Miliyespor, a debutat la doar 15 ani în prima ligă a Turciei pentru Kayserispor, devenind astfel cel mai tânăr marcator din istoria Super Lig. El a încheiat sezonul cu trei goluri în 31 de meciuri.

Viitorul jucător al Barcelonei a jucat la mai multe naționale de juniori ale naționalei Turciei. În vârstă de 17 ani, Emre Demir va evolua pentru Kayserispor până la finalul acestui sezon, apoi își va continua dezvoltarea la echipa B a Barcelonei”, se arată pe site-ul oficial al catalanilor.

Turkish Super league football match between Besiktas and Kayserispor
Emre Demir, în tricoul lui Kayserispor / Foto: Profimedia

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.