Acasă Sport FOTO // Messi a semnat contractul cu PSG: Primele poze în tricoul...

FOTO // Messi a semnat contractul cu PSG: Primele poze în tricoul parizienilor

0

Lionel Messi, 34 de ani, a trecut cu bine vizita medicală și a semnat contractul pe doi ani cu PSG, a informat clubul parizian. Argentinianul a făcut primele poze tricoul noi sale echipe, chiar pe stadionul Parc des Princes. PSG a avut nevoie de aprobarea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța pentru a-i ofeit tricoul cu numărul 30 lui Messi, fiindcă, în mod normal, numerele 1, 16 și 30 sunt rezervate portarilor, transmite SafeNews.md cu referire la libertatea.ro.

Potrivit imaginilor difuzate de postul ESPN, Messi a îmbrăcat pentru prima oară tricoul parizienilor.

Messi, care a avut parte de o primire triumfală în capitala Franței, va fi prezentat oficial ca jucător al lui Paris Saint-Germain miercuri, 11 august, într-o conferință de presă programată de la ora 11.00, un ceas mai târziu la București.

Evenimentul de prezentare al noului transfer va fi găzduit în auditoriul de la stadionul Parc des Princes.

Argentinianul, care a trecut vizita medicală, a semnat contract pe două sezoane cu PSG, care îi va aduce până la 35 de milioane de euro anual, în funcție de bonusurile bifate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.