Acasă Sport FOTO // Clasamentul final pentru Balonul de Aur a fost ”scăpat” pe...

FOTO // Clasamentul final pentru Balonul de Aur a fost ”scăpat” pe internet! Cine ar fi marele câștigător + Ronaldo, pe locul 9

0

Cu mai bine de o lună înaintea decernării, o listă cu presupusul clasament final pentru Balonul de Aur a fost ”scăpată” pe internet și s-a viralizat pe Twitter.

Robert Lewandowski, câștigătorul Balonului de Aur 2021?

Dacă datele apărute în mediul online sunt veridice, Robert Lewandowski ar urma să primească Balonul de Aur în acest an, primul din cariera sa.

Atacantul polonez a fost marele favorit la Balonul de Aur în 2020, an în care a câștigat inclusiv Liga Campionilor cu Bayern Munchen, dar premiul nu a mai fost decernat din cauza pandemiei de COVID-19.

Lionel Messi, cel care era văzut cu prima șansă în acest an, în principal datorită câștigării Copei America cu Argentina, primul trofeu pentru el la nivel internațional, apare în clasamentul ”leak-uit” pe internet pe poziția secundă.

Podiumul este completat de Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, doar pe locul nouă

Un alt fotbalist văzut cu șanse reale la câștigarea Balonului de Aur în acest an, italianul Jorginho, care a câștigat Liga Campionilor cu Chelsea și EURO 2020 cu echipa națională, apare pe locul cinci în clasament, sub Mohamed Salah.

Locul șase îi aparține lui Kylian Mbappe, următorul clasat este N’Golo Kante, în timp ce pe opt apare numele lui Erling Haaland.

Cristiano Ronaldo, cel care a plecat de la Juventus la Manchester United în vară, este pe locul nouă, în timp ce Top 10 este încheiat de belgianul lui Manchester City Kevin De Bruyne.

O astfel de întâmplare, cu lista finală pentru Balonul de Aur ”scăpată” pe internet înaintea evenimentului, a avut loc chiar la precedenta ediție, în 2019, iar datele s-au adeverit, Lionel Messi primind a șasea astfel de distincție din carieră.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.