Acasă Sport FC Barcelona, lider provizoriu în Primera Division după egalul cu Celta Vigo

FC Barcelona, lider provizoriu în Primera Division după egalul cu Celta Vigo

0

FC Barcelona a încheiat la egalitate, 2-2 (1-0), meciul din deplasare cu Celta Vigo, sâmbătă în cadrul etapei a 32-a a campionatului de fotbal al Spaniei, trecând provizoriu în fruntea clasamentului, dar compromiţându-şi serios şansele la titlu.

„Barca” şi-a regăsit jocul graţie uneu duble a lui Luis Suarez (min.20 şi 67) şi jocului excelent făcut de tinerii Ansu Fati şi Riqui Puig, care au scos echipa din letargie, înainte de a slăbi din nou ritmul în faţa golurilor lui Fedor Smolov (min.50) si Iago Aspas (min.88).

Echipa „blaugrana” a urcat provizoriu pe primul loc în clasament cu 69 pct, în timp ce Real Madrid (68 pct) joacă duminică cu „lanterna rosie” Espanyol Barcelona.

Într-un al meci de sâmbătă, Atletico Madrid s-a impus la Alaves cu 2-1 şi a rămas pe locul 3 în clasament.

Saul Niguez (min.59) si Diego Costa (min.73 din penalty) au adus victoria madrilenilor, în timp ce Joselu a redus din scor tot în urma unui penalty (min.92).

Iată rezultatele consemnate:
Vineri
Sevilla – Valladolid 1 – 1

Sâmbătă
Athletic Bilbao – Mallorca 3 – 1
Celta Vigo – Barcelona 2 – 2
Osasuna – Leganes 2 – 1
Atletico Madrid – Alaves 2 – 1

Duminică
Levante – Betis Sevilla
Villarreal – Valencia CF
Granada – Eibar
Espanyol Barcelona – Real Madrid

Luni
Getafe – Real Sociedad

Lider în clasament este FC Barcelona cu 69 pct, urmată de Real Madrid 68 pct, Atletico Madrid 58 pct, Sevilla 54 pct, Getafe 49 pct etc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.