Acasă Sport Naționala de futsal pierde preliminariile din Campionatul European 2022

Naționala de futsal pierde preliminariile din Campionatul European 2022

0

Naționala de futsal a Moldovei a pierdut primul meci cu reprezentativa Azerbaidjanului din preliminariile Campionatul European din 2022. Tricolorii au cedat la Baku, cu 1-5. Azerii, cu mai mulți brazilieni naturalizați în lot, au condus la pauză cu 3-0. Sergiu Tacot a redus din diferență în minutul 26, dar dubla lui Bolinha a dus scorul la 5-1, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

În celălalt meci al grupei, Slovacia a spulberat Grecia cu 6-0. În clasament, Azerbaidjan este lider cu nouă puncte. Slovacia și Moldova au câte patru puncte, iar Grecia – zero.

La turneul final se califică cele opt câștigătoare ale grupelor, plus cele mai bune șase echipe de pe locul 2.

Pe 9 martie, echipa antrenată de Vladimir Vusatîi va întâlni Azerbaidjanul la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” de la Ciorescu. Meciul va începe de la ora 18:30.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.