Acasă Sport Fiicele lui Maradona, chemate să dea explicații în fața procurorului

Fiicele lui Maradona, chemate să dea explicații în fața procurorului

0

Gianinna și Jana, două dintre fiicele lui Diego Armando Maradona, au fost audiate îndelung, vineri, de procurorul care se ocupă de anchetă pentru omucidere involuntară deschisă după moartea tatălui lor, la 25 noiembrie. Gianinna (31 ani) și Jana (24 ani) au fost audiate mai multe ore și au părăsit biroul procurorului fără a face declarații, transmite SafeNews.md cu referire la ziare.com.

Ancheta se concentrează în jurul a șapte persoane bănuite de eventuale neglijente sau imprudența în tratarea fostului numărul 10 al Argentinei, decedat din cauza unei probleme cardiace.

Printre acestea se află neurochirurgul Leopoldo Luque, de psihiatra Agustina Cosachov și de psihologul Carlos Diaz.

La 8 martie, procurorul va convoca o comisie medicală de experți, compusă din nouă experți, între care și medicii legiști care au efectuat autopsia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.