Acasă Sport Manchester United încearcă să se revanșeze în Cupa Angliei

Manchester United încearcă să se revanșeze în Cupa Angliei

0

Cu o prestație modestă în campionat, Manchester United încearcă să se revanșeze în Cupa Angliei. „Diavolii roșii” au învins-o acasă pe Aston Villa cu 1-0 și s-au calificat în turul patru al competiției.

Scott McTominay a fost eroul echipei pregătite de Ralf Rangnick. Scoțianul a marcat golul victoriei dintr-o pasă superbă oferită de Fred, în minutul 8.

Aston Villa putea să egaleze până la pauză, însă Ollie Watkins a trimis balonul în bara transversală. În repriza secundă, oaspeții au înscris două goluri, ambele fiind anulate de arbitru pe motiv de offside.

În următoarea fază a Cupei Angliei, Manchester United o va înfrunta pe Middlesbrough. Partida va avea loc pe „Old Trafford”, pe 5 februarie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.