Acasă Sport VIDEO // Un suporter, atacat și jefuit după ce a primit tricoul...

VIDEO // Un suporter, atacat și jefuit după ce a primit tricoul lui Jules Kounde

0

Un suporter al echipei Franţei a fost atacat de mai mulţi indivizi, joi, după întâlnirea de la Torino dintre Franţa şi Belgia (3-2), din semifinalele Ligii Naţiunilor. Aceştia i-au furat tricoul pe care fanul tocmai îl primise de la fundașul Jules Kounde, informează lequipe.fr, transmite SafeNews.md cu referire la hotnews.ro.

Prezent în tribune, suporterul a afişat o pancartă cu mesajul „Kounde, tricoul tău” şi un steag al echipei FC Sevilla pentru a-i cere fundaşului să-i dea tricoul.

Apreciind gestul tânărului, Jules Kounde i-a dat tricoul. Apoi, după clipa de fericire, pentru suporter a venit imediat coşmarul. Un prim individ s-a aruncat asupra lui pentru a i-l smulge din mâini.

După ce l-a pus la pământ, agresorul, cu sprijinul altor trei persoane, a reuşit să-i fure tricoul. Suporterul nu a putut să păstreze tricoul, în ciuda ajutorului oferit de alţi fani din tribună.

Tricoul în cauză a fost văzut pe contul de Instagram al lui Mehdi YZ, un rapper din Marsilia. Imaginea respectivă nu mai este vizibilă în prezent.

„Este încă plin de sudoare, s-a muşcat pentru a-l avea. Nu mă acuzaţi, nu eu am fost cel care l-a muşcat… Îmi pare rău de belgianul care l-a prins şi căruia i-a fost furat. Nu sunt eu. Nu vreau să arăt cine este cel care l-a recuperat”, a spus el, arătând tricoul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.