Acasă Sport Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus după doar doi ani! Suma de...

Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus după doar doi ani! Suma de transfer şi unde ajunge starul portughez

0

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a renunţat la salariul pe care îl încasa de la club, până la finalul sezonului, dar nu este suficient, anunţă presa italiană.

După nouă ani în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, pentru care a reuşit 53 de goluri şi 14 pase decisive, în 75 de meciuri jucate în ultimele două sezoane. Totuşi, aventura portughezului în Serie A s-ar putea încheia mai devreme decât se aştepta.

Conform Il Messaggero, criza financiară l-ar putea face pe portughez să o părăsească pe Bătrâna Doamnă după doar doi ani. Actuala campioană a Italiei riscă să nu îi mai poată suporta salariul starului portughez, în sezonul următor.

Prin urmare, Juvenuts i-a stabilit deja preţul de transfer lui Cristiano Ronaldo, care încasează nu mai puţin de 31 de milioane de euro pe sezon. Juventus speră să obţină 70 de milioane de euro în schimbul cvintuplului câştigător al Balonului de Aur.

De serviciile lui Cristiano Ronaldo sunt interesate Paris Saint-Germain şi Manchester United. Diavolii îşi doresc ca starul portughez să readucă echipa în elita fotbalului internaţonal, dar mutarea s-ar putea face doar în cazul în care gruparea engleză prinde un loc de Liga Campionilor, mai notează sursa amintită.

Cristiano Ronaldo a jucat pentru Manchester United între 2003 şi 2009, timp în care a strâns 292 de meciuri, 118 goluri şi 69 de pase decisive. În 2009, gruparea engleză l-a vândut pe portughez la Real Madrid, pentru 94 de milioane de euro, sumă record în fotbalul mondial, la acea vreme.

Clubul Juventus a anunţat, sâmbătă, un acord istoric, prin care jucătorii şi antrenorul Maurizio Sarri au acceptat să nu fie plătiţi patru luni, pentru a diminua efectele pandemiei de coronavirus asupra bugetului grupării.

Este vorba de lunile martie, aprilie, mai şi iunie şi, în urma acestui acord, care va fi parafat cu fiecare jucător în parte, gruparea va putea economisi 90 de milioane de euro, în sezonul 2019/2020, o treime din fondul de salarii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.