Acasă Istorii din spatele culisei Câți agenți de pază asigură securitatea lui Stoianoglo. Vezi răspunsul Serviciului de...

Câți agenți de pază asigură securitatea lui Stoianoglo. Vezi răspunsul Serviciului de Protecție și Pază de Stat

0

Numărul de agenți care îi asigură securitatea șefului Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, este ținut în secret. Cel puțin asta se arată în răspunsul primit de la Serviciul de Protecție de Stat, după ce a examinat demersul redacției TV8.

Astfel, întrebați despre numărul de agenți de pază implicați, reprezentații instituției au spus că această informație este secret de stat și nu ne pot oferi aceste detalii.

Totodată, din răspunsul primit am aflat că procurorul general beneficiază de pază de stat din iunie curent.

Potrivit Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Stoianoglo va beneficia de pază de stat până la dispariția acțiunilor care atentează la viața și integritatea acestuia.

Amintim că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a vorbit despre pază de stat de care beneficiază în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” după ce și-a făcut apariția fiind însoțit de agenții de pază.

„Eu nu am solicitat pază de stat. De la un serviciu special au fost informații că viața mea și a familiei este în pericol. O astfel de decizie a fost luată de către conducerea țării. Este vorba de angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat”, a spus atunci Alexandr Stoianoglo.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.