Acasă Istorii din spatele culisei Rizea: Plahotniuc mi-a propus un loc de deputat în august 2018

Rizea: Plahotniuc mi-a propus un loc de deputat în august 2018

0

Fostul deputat român, Cristian Rizea, reținut la Chișinău în luna noiembrie 2020 și eliberat zilele trecute afirmă că fostul oligarh Vladimir Plahotniuc i-a propus un post de deputat în Parlamentul RM, înainte de alegerile din februarie 2019. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate din țară.

„La o întâlnire din august 2018, Plahotniuc mi-a propus un post de deputat pentru alegerile din februarie 2019. Mi-a zis: mă uit acuma în ce raion poți candida. 
Am lăsat-o atunci în coadă de pește, n-am zis nici da, nici nu. Am spus că aș vrea să rezolv problema cu justiția, ca să nu devin o pată pe imaginea partidului. Fac apel public către procurorul general Alexandru Stoianoglo să facă publică înregistrarea întâlnirii, pentru că știți că Plahotniuc înregistra totul. Să arate înregistrarea. Cei care ne urmăresc să fie siguri că nu vorbim așa, să nu stăm degeaba”, a declarat Rizea.

Amintim că fostul parlamentar român, Cristian Rizea, a fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

Rizea este condamnat în România la patru ani și opt luni de închisoare cu executare. El se afla după gratii în RM de la finalul anului trecut.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.