Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Marina Tauber, filmată cum umblă isterică după Robu în Parlament

VIDEO // Marina Tauber, filmată cum umblă isterică după Robu în Parlament

0

Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, s-a arătat nedumerită de ce încă nu fusese reținută de procurori, dacă i s-a ridicat deja imunitatea, făcând shwo la ședința Parlamentului pe care a întrerupt-o preț de câteva minute.

Tauber afirmă că „umbla din urma lui Robu prin Parlament pentru a o reține”, însă acesta refuză, pentru că, președintele Parlamentului, Igor Grosu, nu ar fi semnat încă hotărârile de ridicare a imunității acesteia, transmite SafeNews.md cu referire la Realitatea.md.

Din cauza isteriei pe care a făcut-o Marina Tauber, ședința a fost întreruptă, iar ulterior ea a părăsit sala plenului.

Ulterior, deputatul PAS Dumitru Alaiba, a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu prezența ofițerilor CNA în sala de ședință.

„De la CNA: „Doamna Tauber, vă rog frumos”. După câteva propoziții doamna Tauber s-a conformat”, a scris Alaiba.

Amintim că, deputații au dat acordul ridicării imunității parlamentare a Marinei Tauber, în cadrul ședinței plenare de ieri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.