Acasă Istorii din spatele culisei BREAKING NEWS// Cazul helicopterelor de la Criuleni: Toți cei reținuți de procurori...

BREAKING NEWS// Cazul helicopterelor de la Criuleni: Toți cei reținuți de procurori au fost ELIBERAȚI

1

Persoanele reținute în cazul asamblării clandestine a echipamentelor aeronautice la Criuleni, au fost eliberate. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către surse din interiorul Procuraturii Generale, care au solicitat păstrarea anonimatului.

SafeNews.md a încercat să obțină o reacție din partea procuraturii, însă nu am primit un răspuns la apelurile telefonice.

Cu detalii vom reveni mai târziu!

Amintim că Procuratura Generală a anunțat că în acest dosar au fost mai multe persoane.

În acest dosar, au fost reținute toate persoanele cu privire la care există bănuiala rezonabilă că aveau tangență cu această activitate clandestină. Este de menționat că majoritatea din ei, fie nu au dat declarații, fie au dat declarații evazive. Prin urmare, în zilele imediat următoare vor fi efectuate mai multe măsuri procesual-penale, inclusiv audieri suplimentare, confruntări, iar ca rezultat urmează să se decidă asupra calității procesuale în continuare pentru fiecare persoană în parte, cât și asupra necesității aplicării măsurilor preventive.
Trebuie menționat faptul că liderul „afacerii” nu este pe teritoriul controlat de autoritățile Republicii Moldova. Acesta este un bărbat cu vârsta de 54 de ani, fost angajat al unei structuri statale cu regim special de activitate. În cazul în care vor fi acumulate probe suficiente, în privința persoanei în cauză, se va decide potrivit legii, se arăta în comunicatul emis presei de către PG.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.