Acasă Articol comercial VIDEO // NGM Company a donat peste 6 700 de euro pentru...

VIDEO // NGM Company a donat peste 6 700 de euro pentru persoane grav bolnave în cadrul cinei de caritate Hospices of Hope Ⓟ

0

Weekendul trecut, în ajunul sărbătorilor de iarnă, a avut loc Charity Winter Dinner, care a reunit o mulțime de oameni cu suflet mare. În rol de Moș Crăciun a fost organizația Hospices of Hope Moldova, care împreună cu NGM Company și alți parteneri, a organizat o cină de caritate. În rezultat, au fost colectați circa 12 400 de euro pentru persoanele care suferă de boli incurabile și au nevoie de îngrijire paliativă.

Organizatoarea evenimentului a mulțumit compania pentru contribuția financiară și implicarea socială, de care dă dovadă.

”Suntem foarte mulțumiți că avem parteneri, care ne susțin: ambasade, sponsori generali, cum ar fi Loteria Națională, care este foarte receptivă să facă o donație semnificativă pentru acest eveniment, pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă în Moldova”, a subliniat directorul executiv al Hospices of Hope Moldova, Lara Moraru.

NGM Company, în calitate de sponsor general al evenimentului, a contribuit cu 3 000 de euro. Totodată, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a achiziționat 5 loturi prețioase în valoare de 3 740 de euro: tabloul pictoriței Cristina Balan, o rochie de mireasă în stil vintage, decorațiuni de Crăciun, o statuetă cu Moș Crăciun și un vin de colecție.

”Pentru noi este foarte important să participăm la cât mai multe companii sociale, să oferim ajutor pentru oameni, mai ales pentru cei care nu mai au alte șanse. Din păcate, statul nu acordă suficiente ajutoare. Acești pacienți nu au pe cine miza, în afară de organizații precum Hospice Angelus, Hospices of Hope, pentru care ne aflăm noi aici”, a declarat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

Implicarea activă în viața socială a NGM Company a fost observată și de ceilalți parteneri ai evenimentului.

”Este foarte important ca diverse companii, precum NGM Company, să susțină organizațiile de caritate, ca Hospices of Hope. Fără această susținere, astfel de organizații nu și-ar putea realiza misiunea. Activitatea lor este foarte importantă. Ei oferă îngrijiri paliative pentru mii de cetățeni din Moldova, care sunt în faze terminale ale bolii”, a subliniat Excelența Sa, Steven Fisher, Ambasadorul Marii Britanii la Chișinău.

Banii colectați în cadrul cinei de caritate vor fi direcționați pentru persoanele care suferă de maladii foarte grave și sunt îngrijiți de Hospices of Hope Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.