Acasă Articol comercial VIDEO // NGM Company: vom oferi premii de până la 1 milion...

VIDEO // NGM Company: vom oferi premii de până la 1 milion de lei pentru medalii olimpice Ⓟ

0

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive își propune să devină un prieten fidel al mișcării olimpice din țara noastră. Declarația a fost făcută de către Plamen Milanov, directorul companiei, chiar de Ziua Mondială Olimpică, la prezentarea echipamentului în care sportivii moldoveni vor participa la Olimpiada de la Tokyo.

”La începutul acestui an, am convenit cu domnul Juravschi că NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, va asigura 1 200 000 de lei pentru susținerea sportivilor moldoveni. Am făcut deja ce am promis. Dar nu e totul, desigur. Compania noastră va continua și pe viitor să suțină sportivii moldoveni. Deja din acest nou devine pentru noi o tradiție. Orice sportiv care va aduce țării medalii de aur, argint și bronz, va primi premii din partea companiei noastre”, a declarat Plamen Milanov.

Mai mult, directorul companiei care administrează singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova a mai amintit că pentru a-i motiva pe olimpici, au fost pregătite prime solide pentru medaliile cucerite la Tokyo.

”Ne rămâne doar să le dorim succes olimpicilor noștri și sper că la revenirea lor în țară vom putea să le înmânăm primele pe care le-am promis: 1 milion de lei pentru aur, 500 de mii de lei pentru argint, 250 de mii de lei pentru bronz. De asemenea, compania va oferi câte 50 de mii de lei și celor care se vor clasa pe locurile 4-10”, a precizat Plamen Milanov.

Intenția companiei partenere a fost salutată de către președintele Comitetului Național Olimpic și sportiv, Nicolae Juravschi.

”Este o noutate bună și un suport esențial pentru toți sportivii – cei care vor urca pe podiumul olimpic și cei care se vor clasa pe locurile  până la 10. Sportivii cunosc acest lucru și e clar că este un suport material esențial pentru toți”, a spus Nicolae Juravschi.

În semn de recunoștință pentru aportul adus la dezvoltarea sportului național, Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Moldova a oferit partenerilor un set de insigne olimpice și mascota echipei Republicii Moldova la Tokyo. Mascota este o jucărie nostimă, care poartă numele de Drăgușor, având, la fel ca și dragonul dacic, prototipul său, cap de lup și trup de șarpe.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.