Acasă Sport VIDEO// Victorie grea pentru Juventus în Serie A. Golul marcat de Ronaldo

VIDEO// Victorie grea pentru Juventus în Serie A. Golul marcat de Ronaldo

0

Echipa de fotbal Juventus Torino, campioană în titre a Italiei, şi-a reluat campania în Serie A cu o victorie în deplasare, în faţa formaţiei Bologna (scor 2-0), luni seara, într-o partidă contând pentru etapa a 27-a a sezonului.

Starul portughez Cristiano Ronaldo a deschis scorul în prima repriză, transformând un penalty acordat în urma unui fault asupra olandezului Matthijs de Ligt (23), scorul final fiind stabilit în minutul 36 de argentinianul Paulo Dybala.

După evoluţiile slabe din Cupa Italiei, săptămâna trecută, când fotbalul s-a reluat în peninsulă după o pauză forţată de trei luni, generată de pandemia de coronavirus, Juventus a arătat o creştere de formă în acest joc, consolidându-şi prima poziţie în clasament după acest succes. Torinezii au acum un avans de patru puncte faţă de Lazio Roma, care avea o misiune dificilă miercuri, la Bergamo, în duelul cu Atalanta.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.