Acasă Sport Ion Cuțelaba și-a aflat noul adversar în Ultimate Fighting Championship

Ion Cuțelaba și-a aflat noul adversar în Ultimate Fighting Championship

0

Luptătorul moldovean Ion Cuțelaba, care a semnat recent un contract pe încă patru lupte în Ultimate Fighting Championship, și-a aflat următorul adversar. Compatriotul nostru îl va înfrunta pe americanul Devin Clark la turneul UFC Fight Night 191, care va avea loc pe 1 mai în orașul Las Vegas, statul Nevada.

„Adversarul este destul de puternic. Posibil, fizic e mai puternic decât mine. Sigur că o să facem o tactică specială pentru această luptă.”, a spus luptătorul UFC, Ion Cuțelaba.

Atât Ion Cuțelaba, cât și Devin Clark au pierdut ultimele lupte disputate în UFC.

„Hulk de Moldova” se pregătește intens de confruntarea de pe 1 mai, sub atenta îndrumare a antrenorului Sergiu Morari, fost campion KOK. Sportivul nostru va efectua și un cantonament în Statele Unite.

„Orice înfrângere îți dă foarte multă motivație pentru viitor. Acum lucrăm asupra greșelilor, analizăm greșelile pe care le-am făcut.

Revenim mai puternici, mai pregătiți, mai informați. Știu că va fi o luptă interesantă, așteptată. O să facem un show de zile mari.”, a afirmat luptătorul UFC, Ion Cuțelaba.

Până acum, Ion Cuțelaba a disputat 9 lupte în UFC, înregistrând 4 victorii și 5 înfrângeri.

Devin Clark are 11 lupte în palmares, în cadrul celei mai tari promoții de arte marțiale mixte din lume: a câștigat 5 dueluri și a pierdut alte 6.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.