Acasă Sport Chelsea a făcut planul: 200 de milioane de euro pentru 3 mutări...

Chelsea a făcut planul: 200 de milioane de euro pentru 3 mutări de marcă

0

Chelsea este deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, tocmai a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, dar în competiția internă este încă departe de Manchester City, favorită certă la câștigarea titlului.

Pentru a-și spori șansele la campionat sezonul viitor, gruparea londoneză vrea să facă trei mutări de marcă în perioada de mercato din vară, pentru care este dispusă să plătească 200 de milioane de euro.

Potrivit Tuttomercatoweb, fotbaliștii pe care vrea să-i transfere Chelsea în vară sunt Jules Kounde, stoperul Sevillei, Declan Rice, închizătorul lui West Ham, și Aurelien Tchouameni, mijlocașul lui AS Monaco.

Cei trei sunt urmăriți de multe cluburi importante din fotbalul european, dar Chelsea speră să-i convingă prin latura financiară, așa cum a făcut-o sezoanele trecute cu Timo Werner sau Kai Havertz.

Vor fi și trei plecări importante de la Chelsea în vară. Fundașii centrali Antonio Rudiger, Andreas Christensen și Cesar Azpilicueta sunt în ultimele luni de contract și șansele ca angajamentele să fie prelungite sunt foarte mici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.