Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Un funcționar PSRM are 27 de ani și ridică un...

VIDEO // Un funcționar PSRM are 27 de ani și ridică un salariu de 46.000 de lei

0

Tânărul director al Societății pe Acțiuni Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord), Serghei Gramma, în vârstă de doar 27 de ani, ridică lunar un salariu net de tocmai 46.000 de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul Radu Marian, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md.

Salariul care depășește venitul anual al unor angajați de rând i-a permis lui Serghei Gramma să-și cumpere un BMW luxos SERIA 5, care ar costa până la 20.000 de euro, dar și să viziteze locuri exotice.

„Serghei Gramma, directorul general Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord) și consilierul municipal în municipiul Bălți din partea PSRM, a ajuns în funcție în urma unui concurs mimat în iunie-iulie 2020”, declară deputatul PAS, Radu Marian.

„Pentru ca domnul Gramma să întrunească condițiile de participare la concurs, Consiliul Societății a modificat regulamentul.
Astfel încât, una din condițiile cheie, care prevedea faptul că potențialul candidat trebuie să aibă o experiență de cel puțin trei ani în administrarea afacerilor a fost eliminată”, a adăugat Radu Marian.

În 2019, Serghei Gramma declara că este proprietarul a două automobile de marca Volkswagen Passat și Dacia Duster. Iar anul acesta, tânărul director a fost surprins la volanul unui BMW luxos.

De cealaltă parte, Serghei Gramma a negat informația de mai sus: „ Salariul meu va fi reflactat în declarația de avere, până pe 25 martie…Aveți informație eronată. Nu cred că sunt obligat să vă comunic.

M-am odihnit peste hotare și nu văd în asta nicio problemă…Nu am fost eu la niciun fel de Maldive, dumneavoastră aveți informație eronată… ”.

În același timp, contul de Instagram al prietenei sale indică exact unde s-ar fi odihnit Serghei Gramma, în această iarnă.

Cât despre BMV-ul recent procurat, Serghei Gramma susține că și-a vândut mașinile vechi și a făcut un împrumut bancar.

nordnews.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.