Acasă Sport VIDEO// Și-a distrus reputația în direct la TV, la interviul de după...

VIDEO// Și-a distrus reputația în direct la TV, la interviul de după meci. Gesturile bizare făcute fără să aibă habar că e filmat

0

Partida dintre Mallorca și Tenerife, din a patra etapă a Segundei Division, a intrat în atenția fanilor nu datorită jocului propriu zis, ci din cauza unui gest aparent inexplicabil al slovacului Martin Valjent (24 de ani).

Ce a făcut un jucător în direct la interviu, fără să știe că e filmat. ”Data viitoare vei fi anunțat!”

Gruparea din Baleare s-a impus cu 2-0, iar apărătorul slovac a fost MVP-ul meciului. Valjent a reușit un gol, în minutul 20, primul al său pentru Mallorca, unde joacă încă din vara lui 2018.

La finalul întâlnirii, fundașul a fost chemat la interviu. Fără să știe că este deja în direct, Martin Valjent a început să facă o serie de gesturi bizare, cu mâinile. Totul a culminat cu arătarea unui semn obscen spre cameră.

Din câte se pare, slovacul glumea cu un operator, Josep Alorda. De altfel, acesta a scris pe rețelele de socializare, imediat după incident. ”Data viitoare vei fi anunțat că ești deja în direct”, a explicat operatorul, vinovat pentru expunerea nedorită a lui Valjent.

Reacții după imaginile cu Martin Valjent: ”E interviul sezonului!”/ ”Ce a vrut să zică?”

Clipul cu Valjent a devenit viral, iar multă lume l-a criticat pentru ”mișcările” sale. ”Ăsta e interviul sezonului”, a scris un suporter al clubului mallorquin.

”Ce a vrut să zică?”, s-a întrebat un utilizator de Twitter, în timp ce unii fani ai Mallorcăi, amuzați de moment, l-au cerut ”căpitan pe viață”. 

Cotat la 2,4 milioane de euro, Martin Valjent are trei selecții pentru naționala Slovaciei. În sezonul trecut, a fost titular incontestabil al echipei din Baleare, care a evoluat în La Liga, dar a retrogradat la finalul stagiunii.

După meciul cu Tenerife, Mallorca este pe poziția a șaptea în Segunda Division, cu șapte puncte acumulate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.