Acasă Sport Surse: Cebanu va primi 55.000 de lei lunar de la FMF. Replica...

Surse: Cebanu va primi 55.000 de lei lunar de la FMF. Replica federației

2

Pavel Cebanu, care este Președinte de onoare al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) ar putea ridica lunar o retribuție de 55.000 de lei lunar, din partea federației. De asemnea, Cebanu va beneficia de mașină, telefonie mobilă, iar la pensionare – de o indemnizație pe viață, cât ultimul său salariu, așa cum este prevăzut în Regulamentul adoptat de Congresului FMF din 22 ianuarie 2021, potrivit Unimedia.info.

Surse din cadrul FMF au comunicat pentru UNIMEDIA că Pavel Cebanu, pe lângă cei 55.000 de lei, va beneficia de un birou pe care Federația va plăti aproape 15.000 de lei lunar arendă și întreținere, dar și bani pentru mașină. 

Astfel, anual pentru întreținerea Președintelui de onoare al FMF se va aloca aproape 1 milion de lei. 

Aceleași surse susțin că Leonid Oleinicenco, Președintele FMF, primește lunar tot 55.000 de lei salariu.

Departamentul de Comunicare al FMF susține că nicio cifră nu a fost încă stabilită, întrucât acestea urmează a fi discutate la ședința Comitetului Executiv al FMF.

„Domnul Pavel Cebanu nu are și nici va avea o pensie stabilită atât timp cât dumnealui încă activează în domeniul fotbalistic, fapt pentru care este asigurat cu loc de muncă și accesoriile necesare, ca orice alt angajat FMF. 

Pavel Cebanu este în prezent coordonator al Școlii Federale de antrenori”, se menționează în reacția FMF, fără să fie precizată suma salariului pe care îl ridică în această funcție președintele de onoare al federației. 

Totodată, FMF menționează că federația nu este subvenționată în vreun fel de către bugetul de stat.

Fostul șef de la FMF, Pavel Cebanu, deține titlul de Președinte de Onoare al federației. Acesta a fost prezent și chiar a avut o luare de cuvânt la ultimul congres al organizației. 

Cei prezenți au adoptat regulamentul menționat, dar și-au reales și președintele FMF. 

Învingător în cursă a devenit Leonid Oleinicenco, care și deținea această funcție și a luptat cu sine însuși, alți candidați nefiind înregistrați. 

Pentru Leonid Oleinicenco au votat 104 din cei 111 delegați ai Congresului.

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal a decis să nu înregistreze candidatura fostului internațional Radu Rebeja în cursă. Potrivit unui comunicat al FMF, decizia a fost luată unanim cu votul a 15 membri.

Rebeja a anunțat că va ataca rezultatele alegerilor pentru șefia Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), dar și neînregistrarea sa în cursă în judecată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

  1. Daca cei din conducerea fmf inclusiv Ciobanu sunt asa de bine remunerati fotbalul in tara ar trebui sa fie de nota 10 dar….. Cu asa bani cred ca ar putea fi intretinute citeva echipe de copiicare in viitor ar arata fotbal de calitate.pprea multi sunt la treuca fmf fara a avea ceva rezultate

  2. Paradoxal lucru, fotbal de calitate, profesionist în sensul adevărat al acestui cuvânt, nu avem, categoric nu avem în RM. Dar iată că „preşedintele de onoare”, de altfel ca şi cel în exerciţiu al FMF, primesc salarii practic fantastice, în sumă cât cele ale Preşedinelui ţării, preşedintelui Parlamentului şi Prim-ministrului luate împreună… În ce ţară de nebuni trăim noi, oameni buni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.