Acasă Sport Bale, încă un împrumut la Tottenham? Ce a răspuns Mourinho, după ce...

Bale, încă un împrumut la Tottenham? Ce a răspuns Mourinho, după ce a zis că nu mai suportă să audă acest nume

0

Jose Mourinho s-a enervat când a fost întrebat din nou despre Gareth Bale. Inițial, antrenorul lui Tottenham a răbufnit când i-a auzit din nou numele lui Bale, însă apoi a fost întrebat dacă ar vrea să-l aibă pe mijlocaș încă un sezon împrumutat de la Real Madrid.

„The Special One” s-a calmat și a răspuns, dar neconcludent.

„În legătură cu asta, ar trebui să luați legătura cu colegii voștri din Madrid și ai ar trebui să-l întrebe pe Zidane, pentru că Bale e jucătorul lui Real Madrid. Nu e jucătorul lui Tottenham, așa că Real Madrid au totul în mâinile lor.

Au un jucător care mai are un an de contract și au toată puterea în propriile mâini. Eu doar am un jucător împrumutat și încerc să scot ce e mai bun de la el la Tottenham”, a spus Mourinho.

Gareth Bale e împrumutat de la Real Madrid la Tottenham

Bale, în vârstă de 31 de ani, este împrumutat, din septembrie 2020, de la Real Madrid la Tottenham pentru un an. La Real, Bale are cel mai mare salariu, 17 milioane de euro pe an, iar madrilenii vor să scape de el.

După primele luni mai dificile, Bale și-a revenit la forma bună.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.