Acasă Alegeri 2020 VIDEO // S-a lăsat cu scandal la Fălești: Igor Dodon, în dispută...

VIDEO // S-a lăsat cu scandal la Fălești: Igor Dodon, în dispută cu Renato Usatîi la una dintre întâlnirile cu alegătorii. ”Te voi urmări la fiecare pas”

0

Renato Usatîi, împreună cu câțiva susținători de-ai săi, au dat buzna în sala în care Igor Dodon susținea discursuri electorale la Fălești. Candidatul Partidului Nostru a spus că a decis să vină „după el” ca să-i adreseze niște întrebări, întrucât Igor Dodon refuză să vină la dezbateri.

Igor Dodon a ținut o scurtă cuvântare, calificând situația drept o provocare. Apoi a plecat în grabă. Mulțimea scandează „Rușine!”, în timp ce Renato Usatîi îl cheamă la dezbateri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.