Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Venit din Rîbnița, pentru a vota la Rezina, un alegător...

VIDEO // Venit din Rîbnița, pentru a vota la Rezina, un alegător a mărturisit că votează împotriva lui Igor Dodon

319
0
ads

Venit din Rîbnița, pentru a vota la Rezina, un alegător a mărturisit că votează împotriva lui Igor Dodon, „corupției și dezmățului provocat de președintele Dodon”. Bărbatul susține că a urmărit tot ce s-a întâmplat în cei patru ani și spune că este dezamăgit de Igor Dodon și de echipa acestuia, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md

Totodată, bărbatul menționează că votează pentru posibila integrare a R. Moldova în Uniunea Europeană, alături de Maia Sandu.

În turul doi al alegerilor prezidențiale, 14,20 % (4 413 de voturi) din alegătorii din stânga Nistrului, au votat pentru Maia Sandu. În timp ce 85,80 % (26 658) au votat pentru Igor Dodon.

În total, în turul doi al alegerilor prezidențiale, la secțiile de vot pentru cetățenii din localitățile din stânga Nistrului au participat 31.071 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here