Acasă Articol comercial VIDEO // O milionară de la Bălți a câștigat Jackpotul Temple din...

VIDEO // O milionară de la Bălți a câștigat Jackpotul Temple din e-biletul ”Cash 20x” – aproape 460 000 de lei

834
0
ads

Când s-a împărțit norocul, Anastasia Botnariuc din Bălți a primit o porție dublă! Acum doi ani, favorita s-a trezit peste noapte cu 1 000 000 de lei în cont datorită biletului ”Piramidele de Aur”. Iar de data aceasta, Anastasia a înregistrat un câștig impresionant de 7777.md! Tânăra a ochit Jackpotul Temple din e-biletul ”Cash 20x” de 459 709,81 de lei.

Anastasia, în vârstă de 27 de ani, are un copil și muncește la o stație PECO. Norocoasa a povestit că a avut o presimțire și a decis să-și alimenteze contul de joc de pe 7777.md.

”Am plasat o miză de 200 de lei și mă gândeam: fie ce-o fi! Și la prima încercare, mi-au apărut trei simboluri ”Jackpot”. Am început jocul Jackpot Temple. Personajul a căzut în butoiul cu Jackpot. Nu m-am prins deodată. Au fost emoții, fericire, sentimente copleșitoare”, a povestit Anastasia apariția câștigului său.

Norocoasa obține un câștig impresionant din partea Loteriei Naționale pentru a doua oară. În aprilie 2019, tânăra a cumpărat un bilet „Piramidele de Aur”, cu premiul gigantic de 1 000 000 de lei și i-a schimbat viața definitiv.

”Nivelul de trai s-a ridicat. Cu premiul anterior am cumpărat un automobil nou și am făcut reparație în casă. Acum ne dorim să procurăm un alt apartament”, și-a împărtăși planurile norocoasa.

Încercați-vă norocul pe 7777.md și ochiți Jackpotul Temple, care crește cu o viteză impresionantă și însumează 14 bilete electronice. Jucați și câștigați!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here