Acasă Investigații VIDEO // O femeie va face 15 ani de pușcărie după ce...

VIDEO // O femeie va face 15 ani de pușcărie după ce și-a omorât ginerele, apoi l-a ars pe rug

0

Și-a omorât ginerele în Noaptea Învierii. O femeie din Șoldănești va petrece 15 ani după gratii. Curtea Supremă de Justiție a lăsat în vigoare sentința instanței de fond din Orhei privind omorul unui bărbat din orașul Șoldănești. Potrivit anchetei, după ce a fost ucis, acesta a fost ars pe rug. Crima a avut loc în Noaptea Învierii, acum șase ani, transmite SafeNews.md cu referire Cuvântul.MD.

Potrivit lui Vladimir Erhan, procuror, procuratura Șoldănești, ancheta a durat din cauza multiplelor dificultăți. Inițial, soția și soacra bărbatului l-au declarat poliției ca fiind dispărut. Acestea afirmau că-i expediază sms-uri, la care el nu răspunde. Oamenilor legii li s-a părut suspect comportamentul membrilor familiei victimei. În rezultatul investigațiilor, ancheta a concluzionat că omul a fost omorât. În cele din urmă, cu detalii despre cele întâmplate a venit și soacra decedatului. În baza probelor acumulate, judecata a recunoscut-o vinovată pe soacra bărbatului.

Sentința dată a fost lăsată în vigoare și de către instanțele ierarhic superioare, unde a fost atacată cu drept de apel. Următorii 15 ani, femeia îi va petrece după gratii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.