Acasă Dosare de rezonanță VIDEO // Furtul miliardului: Actele care au ars în mașina încasatorilor acum...

VIDEO // Furtul miliardului: Actele care au ars în mașina încasatorilor acum 6 ani

2680
1
ads

Vinerea trecută, 13 noiembrie, s-au împlinit fix șase ani din momentul în care Guvernul Leancă a aprobat acordarea primei garanții de stat de 9,5 miliarde de lei pentru acoperirea furtului din sistemul bancar. Aceasta a fost ziua în care furtul de bani de la BEM, Banca Socială și Unibank a ajuns să fie acoperit din banii noștri, ai cetățenilor de rând, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md

Furtul din sistemul bancar a fost însoțit de mai multe evenimente complementare, ale căror scop a fost să șteargă urmele jafului. 

Unul dintre primele incidente misterioase a fost incendierea unei mașini de încasatori cu care erau transportate documente cu privire la creditele frauduloase acordate de cele trei bănci. 

Mașina a ars în întregime pe un câmp din Ialoveni, în noaptea din 26 spre 27 noiembrie 2014. 

În premieră, TV8 vă prezintă ce documente se aflau în acel automobil și de ce s-a dorit incendierea lor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

1 COMENTARIU

  1. Acii e deja lucrul de onoare al istoricilor CRIMINALISTI, pe care din p]cate nu-i avem fiindc[ istoria e folosit[ doar ]n scopurri ideologice anticonstitionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here