Acasă Sport Messi, către un adversar, în amicalul Barcelonei: ”Ce faci, idiotule? Mă lovești...

Messi, către un adversar, în amicalul Barcelonei: ”Ce faci, idiotule? Mă lovești nonstop? Nu știi să faci altceva?”

0

Leo Messi încearcă să treacă peste despărțirea ratată de Barcelona și a jucat titular în primul amical din presezon, cu Nàstic de Tarragona.

Argentinianul a avut un jandarm care nu l-a scăpat din marcaj, Javier Ribelles. Aceasta a uitat că este doar un meci de pregătire și a luat în serios indicațiile de a-l bloca cu orice mijloace pe deținătorul Balonului de Aur.

Iar după mai multe tacklinguri feroce, Messi și-a pierdut răbdarea și l-a apostrofat pe cel care îl marca strâns chiar dacă scorul era 2-0 pentru formația lui Ronald Koeman.

„Ce faci idiotule? Vrei să mă lovești nonstop? Nu știi să faci altceva?” a răbufnit decarul Barcelonei.

Ribelles: ”Nu am îndrăznit să fac schimb de tricouri cu Messi”

Episodul a fost povestit chiar de Ribelles la o emisiune tv.

„Era clar că nu puteam să-l las pe Messi să respire, dacă e cu fața la tine devine extrem de complicat totul. Iar eu tăbăram pe el mereu. La un moment dat s-a oprit și mi-a spus: Idiotule, nu te oprești, mă lovești tot timpul!,” a dezvăluit jucătorul lui Nastic.

El a povestit și ce a urmat, inclusiv reacția lui.

„Uite, dacă ești cel mai bun, trebuie să te lovesc. Dacă te las să te întorci, nu mai am nicio șansă,” a spus Ribelles.

Acesta a mai spus că nu a îndrăznit să facă schimb de tricouri cu Messi la final, dar a reușit să intre în posesia tricoului lui Antoine Griezmann.

„Era foarte supărat pe mine și am crezut că va țipa la mine din nou, de aceea nu i-am cerut tricoul,” a explicat jucătorul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.