Acasă Sport VIDEO // Mesajul tenismanului rus Andrei Rublev: „Fără război, vă rog”

VIDEO // Mesajul tenismanului rus Andrei Rublev: „Fără război, vă rog”

0

Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev a scris „No War Please” (fără război, vă rog) pe o cameră TV, după ce câștigat semifinala turneului de la Dubai.

Rublev, clasat pe locul al șaptelea, l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz cu 3-6, 7-5, 7-6 (5), înainte de a scrie mesajul pe cameră, un obicei al turneelor de tenis, relatează ABC.

Mesajul vine în condițiile în care Rusia a invadat Ucraina. Armata rusă atacă pe mai multe fronturi. Se duc lupte grele între ruși și forțele ucrainene, după ce Putin și-a trimis armata să atace din trei direcții. Au fost atacate cu rachete mai multe orașe importante printre care Kiev, Harkov, Mariupol sau Odesa. S-au auzit explozii puternice în Kiev, iar forțele ucrainene au doborât un avion rusesc. Ucrainenii din capitală și din al doilea cel mai mare oraș, Harkov, s-au adăpostit la metrou. Președintele țării, Volodimir Zelenski a anunțat mobilizare generală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.