Acasă Sport VIDEO // Gestul de 200.000 de vizualizări făcut de Cristiano Ronaldo: „Și-a...

VIDEO // Gestul de 200.000 de vizualizări făcut de Cristiano Ronaldo: „Și-a arătat din nou latura egoistă!”

0
Cristiano Ronaldo a salvat-o din nou pe Manchester United, în meciul cu Villarreal (2-1), din grupele UEFA Champions League, când a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Gestul de 200.000 de vizualizări făcut de Cristiano Ronaldo: „Și-a arătat din nou latura egoistă!”

Cu ocazia meciului de pe Old Trafford, starul portughez a înregistrat un nou record în Champions League, devenind jucătorul cu cele mai multe prezențe în această competiție – 178. După meci, un gest făcut de Cristiano Ronaldo a devenit viral pe rețelele sociale.

La interviul de după meci, jurnalistul care a stat de vorbă cu Ronaldo a spus: „Cristiano, ai făcut-o din nou!”. Atacantul lui Manchester United a tăcut pentru câteva momente, a ridicat din umeri și a făcut un gest care a strâns peste 20.000 de aprecieri și 200.000 de vizualizări pe Twitter.

„Prin gestul acesta a părut să spună că nu avea nicio îndoială că așa se va întâmpla. După acest gest de ‘modestie’, prin care și-a arătat din nou latura egoistă, a răspuns întărind această atitudine: ‘Asta e treaba mea, da!

Pasionat de locuri sacre și credințe supranaturale? Hai în Digi Online să vezi Ritualuri mistice în regat, ca să descoperi secretele strămoșilor și practicile lor misterioase. Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Meciul din această seară nu a venit în cel mai bun moment. N-am jucat foarte bine, dar uneori joc bine și nu marchez. Azi n-am jucat bine, dar am înscris'”, a scris publicația argentiniană Ole despre gestul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit la Manchester United la finalul lunii august, iar în cele cinci meciuri jucate până acum a marcat cinci goluri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.