Acasă Sport Atletism: Maratonul de la Atena, anulat din cauza pandemiei

Atletism: Maratonul de la Atena, anulat din cauza pandemiei

0

Maratonul de la Atena, prevăzut iniţial pe 8 noiembrie, a fost anulat în final, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat Federaţia greacă de atletism (SEGAS), citată de AFP.

Forul atletic elen a justificat această decizie prin imposibilitatea de a „garanta siguranţa absolută a sănătăţii sportivilor, care este şi va fi prioritatea absolută în gândirea” sa.

SEGAS a precizat că a depus „toate eforturile posibile” pentru salvarea competiţiei, în cadrul discuţiilor cu autorităţile sanitare.

Anunţul a fost făcut la aproximativ o lună după anularea semimaratonului de la Atena, care a fost iniţial amânat de pe 22 martie până pe 20 septembrie, din cauza restricţiilor sanitare legate de Covid-19.

Grecia a înregistrat aproape 400 de decese din cauza coronavirusului, din luna februarie şi până acum, însă nivelul infectărilor s-a accelerat net începând din luna august.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.