Acasă Social VIDEO // Doi locuitori din Orhei s-au ales cu dosare penale după...

VIDEO // Doi locuitori din Orhei s-au ales cu dosare penale după ce au urcat la volan în stare de ebrietate

0

Doi bărbați, originari din Orhei s-au ales cu dosare penale după ce au urcat în stare de ebrietate avansată la volan, anunță Inspectoratul General al Poliției.

Mai exact, polițiștii din Orhei au depistat un bărbat de 30 de ani care conducea un ATV prin satul Biești, având o concentrație de alcool de 1,28 mg/l în aerul expirat. Imediat conducătorul a fost înlăturat de la ghidon, iar mijlocul de transport a fost dus la parcarea specială.

Un alt caz a avut loc la intrarea în localitatea Jora de Jos, același raion. Polițiștii au stopat un șofer în stare de ebrietate avansată fiind la volanul unui tractor. Aparatul Drager a arătat un rezultat de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare, bărbatul de 56 de ani, originar din satul Jora de Mijloc, a fost înlăturat de la volanul tractorului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.