Acasă Social VIDEO// O tânără de 23 de ani din Capitală a fost reținută...

VIDEO// O tânără de 23 de ani din Capitală a fost reținută de oamenii legii pentru comiterea a doua furturi

0

O tânără de 23 de ani din Capitală a fost reținută de oamenii legii pentru comiterea a doua furturi.

Potrivit poliției, primul caz a avut loc pe 24 iunie, forțele de ordine fiind sesizate de către administrația unui magazin amplasat pe bulevardul Decebal, comunicând că din incinta magazinului au fost sustrase 2 telefoane mobile de model „Samsung S9” și „Iphone 6“ care aparțineau angajatelor magazinului. 

Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 14.500 lei.

Alt caz a fost înregistrat pe 30 iunie, când suspecta a pătruns prin acces liber într-un magazin de materiale de construcție amplasat pe strada Sarmisegetuza, unde din vestiarul angajaților a sustras bani, un portmoneu cu acte personale, carduri și bani, cauzând un prejudiciu de 2.900 lei.

În urma investigațiilor, suspecta a fost identificată și reținută, fiind escortată la inspectorat. În cadrul audierilor, aceasta și-a recunoscut vinovăția, declarând că telefoanele sustrase le-a vândut într-o piața din Capitală. 

Tânăra a fost plasată în arest preventiv pentru termen de 30 de zile, iar pentru infracțiunile comise riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare pe până la 4 ani.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.