Acasă Social Focar de Covid-19 la Internatul pentru Copii cu Dizabilități din Orhei. Angajați...

Focar de Covid-19 la Internatul pentru Copii cu Dizabilități din Orhei. Angajați – infectați, 5 copii – cu febră, iar directoarea nu ar veni la serviciu de frică

0

Focar de Covid-19 la Internatul pentru Copii cu Dizabilități din Orhei. Mai mulți angajați ar fi fost testați pozitiv, iar astăzi, 5 copii ar avea febră fiind suspectați că ar fi contactat virusul. La adresa redacției UNIMEDIA a venit un mesaj în acest sens, în care se povestește că directoarea instituției nu ar mai veni la serviciu, întrucât se teme pentru sănătatea sa și a familiei sale.

„Directoarea a spus ca are familie și nu mai vine la serviciu, s-a autoizolat acasă, simptome nu are”, ne spune sursa.

Mai mult, unul dintre medici, ar fi pozitiv și este internat la Spitalul din Orhei, iar câteva surori medicale, una dintre care este însărcinată, sunt spitalizate în Chișinău.

Angajații rămași sunt și ei speriați și afirmă că directoarea nu ar lua nicio măsură în acest sens și că le-ar amenință cu demisia. Potrivit sursei persoanele rămase de gardă nu ar deține echipamentul necesar, nici măcar măști de protecție.

În acest caz, Ministerul Sănătății încă nu au venit cu o reacție în acest sens.

La Internatul pentru Copii cu Dizabilități sunt la îngrijire 180 de copii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.