Acasă Justiţie VIDEO // Doi candidați la funcția de membru al CSP, admiși la...

VIDEO // Doi candidați la funcția de membru al CSP, admiși la proba interviului

0

Andrei Cebotari și Alexandru Mariț sunt cei doi candidați la funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), care au fost admiși la proba interviului. Decizia a fost luată de membrii Comisiei juridice, numiri și imunități, care s-au întrunit, astăzi, în ședință desfășurată în regim online.

Potrivit regulamentului de desfășurare a concursului, proba interviului va avea loc joi, 27 ianuarie, la ora 8:30.  

Candidatul la funcția de membru al CSP trebuie să facă parte din rândul societății civile, să dețină cetățenia Republicii Moldova, să aibă o experiență de cel puțin trei ani în domeniul dreptului și o activitate notorie în domeniul jurisprudenței.

Candidatul care va obține cel mai mare punctaj va fi prezentat Parlamentului pentru numirea în funcție de membru al Consiliului Superior al Procurorilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.