Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Din nou cu minciuni! „Gospodarul” Dodon coace pasca, coaptă deja...

VIDEO // Din nou cu minciuni! „Gospodarul” Dodon coace pasca, coaptă deja la «Franzeluța»

0

Igor Dodon nu se teme de soacră. Cel puțin asta reiese dintr-un spot filmat în satul său natal, Sadova, în ajun de Paști. Din imagini se vede cum liderul socialiștilor ia cu mânile goale o pască, pe care, chipurile, soția sa o scoate din cuptor.

Dodon, ca un actor sadea, mimează că pasca ar fi fierbinte. Mai mult, pe lângă pasca în „tavă” din hârtie termorezistentă, în cuptor mai erau și câteva pâini, doar că, în tăvi adevărate, din metal, pe care Dodon firește că nu s-a grăbit să le scoată cu mâinile goale, scrie NordNews.

Urmăriți de la secunda 45

Totuși, când și unde a copt Galina Dodon pasca pentru masa de sărbătoare?  Reporterii NordNews au telefonat mai multe gospodine din regiunea de nord a țării, care au confirmat că o pâine tocmai scoasă de pe vatră nu poate fi luată cu mâinile goale. Iar din imagini se vede că în gura cuptorului mai era jăratic.

Reporterii Nordnews au analizat imaginile și au observat că pasca din cuptorul familiei Dodon se regăsește în cataloagele celui mai mare producător de panificație din Moldova, compania «Franzeluța».

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.