Acasă Politic Liliana Nicolaescu-Onofrei// Dle Chicu, știam că nu dvs. vă scrieți mesajele...

Liliana Nicolaescu-Onofrei// Dle Chicu, știam că nu dvs. vă scrieți mesajele pe Facebook, deoarece nu știți a scrie

0

Dle Ion Chicu, știam că nu dvs. vă scrieți mesajele pe Facebook, deoarece nu știți a scrie. Dar nu știam că nu știți nici a citi. Ultima dvs. postare cine v-a strecurat-o? Dați-l afară și pe acesta.

Dacă ați fi știut a citi și a vă documenta, ați fi văzut imediat inepția din postarea dvs.: în februarie 2012, cînd nava Rhosus (IMO 8630344) a fost înregistrată în Registrul de Stat al Navelor (la data de 23.02.2012, cum ați precizat cu mult aplomb), doamna Maia Sandu… încă nici nu revenise în Moldova.

Decretul de numire a Maiei Sandu în funcția de ministru al educației este din data de 24 iulie 2012. Dar oare cine era responsabil, în februarie 2012, de registrul menționat? În acest caz, dle Chicu, nici nu trebuie să știți a citi.

E suficientă memoria dvs. Ministerul de resort era cel al transporturilor. Condus de cine? Corect, de dl Anatol Șalaru. Care, pînă în ianuarie 1998, fusese președintele cărui partid? Corect, al Partidului Reformei. Pe listele căruia cine a candidat, cu nr. 32, la alegerile parlamentare din martie 1998? Corect, dle Chicu, a candidat Ion Chicu, economist. Ce memorie bună aveți!


https://www.facebook.com / Liliana Nicolaescu-Onofrei

TIMPUL.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.